Prima pagina

Sistemul UltraMind ESP promovat de Jose Silva te ajută:                                                                       silva 

o sa îti folosesti capacitatile mentale
o sa îti folosesti intuitia si sa te bazezi pe ea
o sa te conectezi si sa obtii informatii din nivelul spiritual
o sa te concentrezi cu o focalizare si claritate perfecta sa descoperi pacea interioara durabila si mult mai multe…

Fondatorul programului, JOSE SILVA spunea urmatoarele: “În 1966 lumea nu era pregatita pentru un curs ESP integral. Tot ce puteau accepta era un contact superficial cu el si asta a fost ceea ce le-am oferit. Acum oamenii sunt pregatiti sa îsi foloseasca mai mult intuitia – abilitatile lor psihice.”

Jose Silva a dezvoltat noul Sistem Silva UltraMind ESP in anul 1997, spunând ca: “motivul pentru care ni s-au dat abilitatile psihice este de a afla pentru ce anume am fost trimisi aici, si sa îndeplinim acel scop cu succes.”

Jose Silva a dezvoltat ceva extraordinar, unic, care ar permite omenirii sa fie in echilibru cu “energia fizica” si “energia spirituala” a sa. Scopul nostru este sa transmitem acest lucru, pe cat posibil, catre fiecare fiinta umana.

ultramind-logo Logo-ul nostru reprezinta cu albastru energia fizica a unei persoane, si energia spirituala cu alb. In dimensiunea spirituala, viitorul se afla la stanga persoanei asa cum este indicat si in logo, persoana se afla cu fata spre stanga. Cercul alb reprezinta functia ESP a emisferei drepte a creierului care primeste si transmite informatii. 

 

Acest nou program va schimba cu siguranta modul în care umanitatea ia decizii si îmbunatateste conditiile pe aceasta planeta. Este de fapt ceea ce Jose Silva numea a doua faza a evolutiei umane.

Sistemul Silva Ultramind ESP îți arata nu doar cum sa descatusezi puterile incredibile ale propriei minti, ci si cum sa le folosesti pentru a te conecta la nivel spiritual, obtinând astfel orientarea necesara pentru a obtine succes, sanatate, fericire si împlinire. SISTEMUL SILVA ULTRAMIND îți oferă următoarele:

În acest curs, vei învata o serie de tehnici specifice de auto-management, care îti vor permite sa înlaturi obstacolele din calea succesului, oferindu-ti astfel posibilitatea de a-ti îndeplini misiunea pe care o ai în viata.

Imagineaza-ti ca ai un ghid care stie ce te asteapta si care te poate dirija spre succes, fericire si realizare.

Tot ceea ce ai nevoie este un curs de doua zile si câteva minute pe zi pentru a exersa singur.

ACUM este timpul sa actionezi, nu mâine!