Descrierea cursurilor Sistemului Silva Ultramind:

 

INVESTITIA  Dumneavoastra personala pentru succes, poate fi :

 
- De 670 lei/persoana, prin participarea la oricare curs Silva Ultramind.

- Puteti beneficia de o reducere cu 25 %, prin achitarea sumei de 500 lei/curs, facand plata cu cel putin 5 zile inaintea desfasurarii cursului.

- Membrii aceleasi familii, pot beneficia suplimentar de o reducere cu 50 lei/persoana in situatia participarii la aceeasi data de curs, reducere care se aplica la varianta de plata aleasa de participant. (reducerea acordata familiei se aplica numai in cadrul aceluiasi tip de curs)

- Elevii, studentii si pensionarii beneficiaza la un singur curs ales, de o reducere de 100 lei/persoana, care se aplica la varianta de plata aleasa de participant. Aceasta reducere nu se cumuleaza cu reducerea acordata familiei, situatie in care se va opta pentru o singura varianta de reducere. Pentru acordarea acestei reduceri se va prezenta la curs o copie justificativa dupa carnetul de elev sau student vizat la zi sau copia unui cupon de pensie actual.

- Absolventii unui curs Silva Ultramind ESP, Business sau Relationship & Communication, beneficiaza suplimentar de o reducere de 50 lei/persoana atunci cand participa la un alt curs din aceasta categorie. (reducerea nu este cumulativa, si se aplica o singura data)

- Alte BONUSURI acordate, detalii aici.

Plata oricarui tip de curs poate fi facuta in numerar, direct la prezentarea la curs cu aplicarea tarifelor fara reducere, sau prin transfer bancar sau depunere directa in contul organizatorului, situatie in care vi se comunica pe e-mail referintele bancare necesare, putand beneficia astfel de reducerea anuntata la fiecare tip de curs.

La fiecare curs se emit documentele de incasare, necesare decontarii investitiei Dumneavoastra.

Repetarea oricarui curs se poate face prin achitarea unei taxe de sala, de 100 lei costuri generate de cheltuielile cu inchirierea salii, numai in limita locurilor disponibile. Este necesara inscrierea online cu minim 5 zile inaintea inceperii cursului. Puteti beneficia de gratuitatea repetarii cursului in situatia inscrierii si participarii la curs a unei alte persoane.

Valoarea acestor cursuri poate fi actualizata de organizator in functie de evolutia pietei.

Va multumim ca ati ales unul din cursurile Silva UltraMind!   

Programul cursurilor Sistemului Silva Ultramind ESP:

DATA
ORAS
TIP CURS
INSTRUCTOR
 
15 - 16 Noiembrie 2014 Sighisoara Silva Ultramind Healing Ana Campean
29 - 30 Noiembrie 2014 Bucuresti Silva Ultramind ESP Vasile Hategan
06 - 07 Decembrie 2014 Ploiesti Silva Ultramind Healing Ana Campean
13 - 14 Decembrie 2014 Timisoara Silva Ultramind Healing instr. Silva Ultramind
20 - 21 Decembrie 2014 Timisoara Silva Ultramind ESP instr. Silva Ultramind
20 - 21 Decembrie 2014 Bucuresti Silva Ultramind Healing instr. Silva Ultramind

 

Prima pagina | Cursuri | Instructori | Magazin | Linkuri | Impresii | Galerie | Contact |