Instructori

Instructorii noștri se prezintă aici:

 

vasilehategan-1-211x300

VASILE HAȚEGAN – INSTRUCTOR și SUPERVISOR

Tel. de contact. 0744.863.032,   Email: silvaultramind@gmail.com

Pregatire profesionala

Licentiat în economie si in drept la Universitatea de Vest din Timisoara.
Master în  marketing la Universitatea de Vest Timisoara,

Doctorat în filosofie la Universitatea de Vest Timișoara
Activitate profesională curentă:  Supervisor și Instructor  Silva Ultramind,

-Formator acreditat ANC, Lector asociat la Universitatea de Vest

-Mediator autorizat, Coordonator Editura ESP System Timisoara

Activitati profesionale: analist financiar, controling, management  bancar.

Absolvent al programelor Silva din anul 2001, in iunie 2007 calificat ca Instructor în Sistemul Silva Ultramind ESP, reconfirmat de Silva Ultramind International ca Supervisor pentru promovarea programului în Romania. Din 2008, calificat instructor pentru cursul Silva Ultramind Healing, sub indrumarea lui Sam G. Silva, prezent in Romania pentru lansarea programului.

ANA CÂMPEAN – INSTRUCTOR curs Healingana_campean_02

Tel. de contact: 0770.496.887

Pregatire profesionala: Institutul European Eurocor – Terapii naturiste; Cursuri:  Inspector resurse umane, Asistent manager, Stenodactilografie și secretariat,  Medicină naturistă.
Activitate profesionala curenta: Instructor în Sistemul Silva Ultramind Healing și colaborator Editura ESP System.
Alte activitati profesionaleConsultant în resurse umane; Șef serviciu, Asistent manager, Secretariat, PR – instituție publica; Organizator cursuri  de scurtă durată.

Absolvent al programelor Sistemului Silva Ultramind ESP din anul 2008, participă in octombrie 2008, la primul program Silva Ultramind de vindecare alternativa sustinut in Romania de către Samuel G. Silva. Din luna mai 2010 este acreditată ca instructor pentru cursul Silva Ultramind Healing, prezentat în Romania.

 

SORIN SALAJAN – INSTRUCTOR curs ESP

Contact: ultramind.system06@gmail.com     _n3a0248-copy

Pregatire profesionala: Absolvent al Universitatii  de Medicina si Farmacie Cluj Napoca in 1989, Specializare in chirurgie si ortopedie pediatrica in cadrul Spitalului MS Curie din Bucuresti (1995), absolvent al ECFMG USA in 1997.

Activitate profesionala curenta: Medic Specialist chirurgie si ortopedie pediatrica si Instructor in Sistemul Silva Ultramind ESP.

Alte activitati profesionale: Instructor Silva de peste 10 ani, cu experienta in medicina si multiple terapii complementare; Terapeut Bowen din 2011 și Tehnician nutritionist din 2005.