Silva Supermind – instr. V. Hategan

Map Unavailable

Data si ora
Date(s) - 04/11/2023 - 05/11/2023
09:00 - 17:00

Locatie
Bucuresti - Hotel Continental Forum Palatul Parlamentului

Categorii


INVESTIȚIA este de 800 lei/persoană pentru participarea la cursul Silva Supermind.

Curs special realizat in cadrul programului Silva Ultramind de instructori internaționali dedicați, ce conține tehnici si exerciții aplicate in diverse domenii de interes, fiind dedicat persoanelor interesate a-și îmbunătăți perfomanțele mentale (Supermind), sprijinind dezvoltarea personală. Iată câteva teme de real interes abordate in cadrul cursului Silva Supermind: combaterea stresului prin relaxare, programarea mentală pentru realizarea telurilor in viată, atragerea prosperității, menținerea sănătății, eliminarea fricilor, a sentimentelor negative si vinovățiilor, utilizarea regresiei in rezolvarea problemelor, evoluția persoanei cu ajutorul tehnicilor propuse.

Participarea la acest program nu necesită urmarea unui curs Silva anterior, fiind destinat tuturor celor interesați de tematica abordată.

Pentru a rezerva un loc în sală puteți utiliza formularul de înscriere de mai jos sau trimiteți un email la adresa: silvaultramind@gmail.com urmând a specifica numele persoanei înscrise si adresa de email pentru contact. Plata participării la curs poate fi făcută prin transfer bancar sau depunere directă în contul organizatorului, situație în care se va comunica pe e-mail referințele bancare necesare. La finalizarea cursului se emit documentele de încasare, necesare decontării investiției Dvs.

Vă mulțumim că ați ales cursurile Sistemului Silva Ultramind!

Rezervari

Tickets

Registration Information