Investiția ta

INVESTIȚIA  personală pentru succes,

poate fi :
– De 800 lei/persoana, prin participarea la oricare curs Silva Ultramind programat.

– Se aplică o reducere de 200 lei, pentru plata cu cel puțin 7 zile înaintea cursului, prin achitarea sumei de 600 lei/curs. 

– Membrii aceleași familii vor beneficia suplimentar de o reducere cu 100 lei/persoană în situația participării la aceeași dată de curs, reducere care se aplica la varianta de plata aleasa de participant.

Plata oricărui tip de curs poate fi făcută în numerar, direct la prezentarea la curs –cu aplicarea tarifelor fără reducere, sau prin transfer bancar sau depunere directă în contul organizatorului, situație în care vi se comunică pe e-mail referințele bancare necesare, putând beneficia astfel de reducerea anunțată la fiecare tip de curs. La fiecare curs se emit documentele de încasare, necesare decontării investiției Dvs.

Repetarea oricărui curs se poate face prin achitarea unei taxe de sală, numai în limita locurilor disponibile. Este necesară înscrierea online cu minim 7 zile înaintea începerii cursului. Se va beneficia de gratuitatea repetării cursului în situația înscrierii  la curs a unei alte persoane.

Va multumim că ați ales unul din cursurile Silva UltraMind!