Am incercat! Am reusit! Functioneaza!

Povestea noastra este despre doua cateluse: Laila si Kuma, pe care pentru comoditate o sa le numim in continuare “cainii”.

In weekend-ul 4-5 februarie 2012 am participat la cursul Silva de la Sibiu. Luni dimineata (6 februarie) am dat mancare la caini, totul a fost bine. Marti dimineata (dupa doua zile de la curs) cainii nostri au fost furati. Suparare mare pe noi si mai ales pe copiii nostri. Am rugat inca doi absolventi (Angela si Rares) sa ne ajute si impreuna cu ei am facut investigatii in Alfa, care (am aflat a doua zi) au fost adevarate in proportie de aproximativ 90%. Bineinteles ca la inceput informatiile nu s-au legat, nu aveau “logica”. Insa nu am renuntat. L-am sunat pe instructorul Vasile Hategan, care ne-a dat indrumarile necesare si ne-a incurajat spunandu-ne ca a mai avut un caz asemanator (in urma cu doua saptamani) care s-a finalizat cu succes dupa patru zile.

Seara am vorbit cu copiii si am hotarat sa facem impreuna o “magie”. Adica sa adormim cu gandul la cateii nostri pe care sa ii chemam sa vina acasa sa ne jucam cu ei, ne gandim ca ii iubim si ii imbratisam… Asta era pentru copii. Noi, adultii, absolventi de curs Silva, am folosit tehnica emiterii invatata cu doua zile inainte.

Finalul povestii: miercuri (8 februarie – ziua urmatoare programarii) la ora 14:00 aveam amandoi cainii. I-am recuperat din doua directii diferite. Pe unul de la hingheri si pe celalalt de la hotii care i-au furat pentru a-i vinde.

Aceasta este varianta foarte, foarte scurta. Varianta lunga contine foarte multe “coincidente” si elemente care la momentul cand le-am primit nu aveau directie, nu aveau nici un sens, dar care acum au “logica”.

Noi am incercat si am reusit. CHIAR FUNCTIONEAZA!!! DE-ADEVARATELEA (cum spun copiii). Multumim celor care ne-au ajutat, in special Angelei si lui Rares, si nu in ultimul rand si instructorului Vasile Hategan.

Diana si Cristi impreuna cu copiii si cainii.

Diana si Cristi, Sibiu