Concluziile unui absolvent

Fiind de formatie tehnica, incerc sa gasesc explicatii stiintifice fiecarui fenomen aparent inexplicabil. Pentru ca evolutia sa fie reala, emisferele cerebrale (cea rationala si cea imaginativa) trebuie sa functioneze SIMULTAN. Persoanele cu gandire pur rationala nu pot face prea multi pasi pe drumul cunoasterii, iar cei la care simtirea pleaca cu mult inaintea ratiunii au tendinta de a da explicatii mistice fenomenelor pe care le simt, dar nu le inteleg. Oamenilor li s-a ocultat in decursul istoriei faptul ca GANDUL e ENERGIE PURA, iar forta lui de actiune asupra materiei poate fi crescuta prin anumite tehnici. Dupa o perioada in care am studiat diverse concepte spirituale- Ama Deus, reiki, matricea energetica, NLP, am ajuns sa practic Sistemul Silva Ultramind.

Concluziile la care am ajuns sunt uluitoare: -fizica cuantica, noua biologie a lui Bruce Lipton, Emile Coue (care a descoperit efectul placebo si efectul autosugestiei pozitive), orice curs de arta succesului, teoria morfogenetica, parapsihologia, medicina alternativa, chiar si Biblia – citita pe nivelul patru, ezoteric, vezi “Cum sa-ti intrupezi dorintele” de Neville Goddard – ne spun acelasi lucru. Gandurile si credintele noastre actioneaza subtil asupra materiei!

Inca din secolul trecut, experimentele efectuate asupra fasciculelor de fotoni au aratat rezultate surprinzatoare: rezultatele experimentelor erau influentate de nivelul de asteptare al observatorilor – cercetatorii din laborator! Astfel a fost enuntat principiul nedeterminarii a lui Heisenberg – care cred ca mai corect ar fi al PREDETERMINARII.

Vindecarile miraculoase au aceeasi explicatie – sistemul imunitar pune in miscare forte formidabile daca subconstientul nostru – pilotul automat –  renunta la credintele autodistructive si limitative si pune in loc increderea in viata. Programarile folderului subconstientului se face inca din copilarie, atunci copilul este practic intr-o permanenta stare hipnotica- creierul functioneaza in alfa. Preluam cu titlu de adevar concepte, frici, programari mentale robotice si pavloviene de la parinti, religie, sistemul de invatamant, unele pozitive, altele negative. Din acest motiv, stergerea programelor autodistrustructive se face tot intrand in alfa, prin hipnoza sau, ideal, autohipnoza.

Acest lucru ne arata Jose Silva, el ne ofera o tehnica extrem de simpla prin care, reprogramandu-ne subconstientul cu idei-forta creatoare, pozitive, luminoase, universul conspira in directia materializarii dorintelor noastre.

Prin aceasta tehnica, Silva ne ofera o intelegere deplina a legilor vietii, scotandu-ne din postura de victima si transformandu-ne in fiinte deplin constiente, care traiesc in armonie. Orice boala este de fapt un semnal al organismului ca suntem pe un drum gresit.

Putem trai in sanatate, prosperitate si intelegere cand pricepem ca tot ce avem de schimbat sunt propriile noastre conceptii si perceptii.

Florin, Bacau