Cumpărarea unei case cu ajutorul tehnicilor Silva Ultramind ESP

Descoperirea tehnicilor si cursurilor Silva Ultramind a fost o adevarata cotitura in viata mea care m-a readus pe drumul cel drept. Tot ceea ce am invatat a fost ca o revelatie pentru mine si din acel moment am pornit cu incredere pe un nou drum in viata mea.

Succesele si reusitele au aparut destul de curand dupa ce aplicam metoda celor 3 scene. Totusi as vrea sa va impartasesc cum aceste tehnici m-au ajutat sa realizez un lucru cu adevarat semnificativ, si anume cumpararea unei case cu curte in Bucuresti, desi acum doi ani nu as fi crezut ca ar fi posibil prea curand.

Imediat dupa ce am invatat tehnicile Silva acum doi ani, am programat prin metoda celor 3 scene si cumpararea unei case cu curte, care era un vis vechi al familiei mele, dar financiar imposibil de atins.

Prima oara cand am facut aplicarea, am vizualizat cum as vrea sa arate casa. Stiu ca imi doream un dormitor cu un perete vernil. Intamplarea a facut ca dupa ceva timp am vazut niste asternuturi superbe care s-ar fi asortat perfect cu ce imi doream eu in noul meu dormitor. Dupa o perioada de ezitare, am cumparat acele asternuturi, afirmand foarte hotarata ca voi avea si casa cu dormitorul asa cum imi doream, desi la acel moment nu prea realizam cum ar fi fost posibil acest lucru.

Nerenuntand la visul meu, am continuat sa vad scena trei cand ma bucur de casa, imi imaginam cum beam cafeaua in curte si simteam efectiv cum este aerul in curte primavara, vara, iarna….

Dupa aproape doi ani de cand am programat prima data casa cu curte, sotul meu a inceput sa caute pe net si a ramas surprins de cat de mult au scazute preturile la case, el a si gasit una pe care vroiam sa o cumparam, dar care s-a vandut pana sa fim noi hotarati. Intre timp am scos si noi la vanzare apartamentul, care surprinzator in plina criza s-a vandut in prima zi, iar dupa aproximativ o luna am gasit o casa exact in zona in care ne doream si pe care datorita unor conjuncturi am putut sa o cumparam mai ieftin decat am crezut.

Si in ceea ce priveste renovarea am putut realiza tot ce imi programasem in alfa, desi initial nu aveam buget pentru tot. Acum ma bucur din plin de noua noastra casa in care ma simt intradevar foarte bine, sincer nici nu vreau sa plec de acasa mai nou.

In tot procesul de achizitie si de renovare am simtit permanent cum suntem ajutati si calauziti de o Inteligenta Superioara, careia ii multumesc inca o data si pe aceasta cale pentru ajutor, sunt surprinsa si acum de exactitatea raspunsurilor primite prin tehnica video mentala la intrebari. Multi se mira si acum cat de “norocosi” suntem.

Ii multumesc si lui Jose Silva pentru metodele pe care ni le-a pus la dispozitie si instructorilor nostri din Romania care au facut posibil sa invatam si noi aceste tehnici si sa ne bucuram zilnic de beneficiile pe care le aduc in viata noastra.

Mult succes tuturor si din ce in ce mai bine!

S, Bucuresti