De ce Silva UltraMind?

Aceasta este intrebarea care mi-a fost pusa deseori de prieteni si alte cunostinte din anturajul meu. Desi partial le-am dat un raspuns, totusi, dupa ce am absolvit toate cursurile desfasurate de acest sistem de instruire, consider ca sunt in masura sa raspund complet atat prietenilor mei cat si altor persoane care viziteaza acest site.

De profesie sunt psiholog si mi-a placut intotdeauna ca orice fenomen din acest domeniu, inainte de toate, sa poata fi demonstrat stiintific. Desi nu am putut depasi niciodata aceste principii stiintifice, totusi, fiind crescut dupa normele culturale romanesti si a religiei crestine, m-am simtit ghidat in permanenta de acea forta spirituala care se transpune in viata noastra prin concepte si credinte care, de cele mai multe ori nu pot fi demonstrate stiintific. De aici, am ajuns sa traiesc un oarecare disconfort creat, pe de-o parte, de planul stiintific (obiectiv) de care este imposibil sa faci abstractie si pe de alta parte, de planul spiritual (subiectiv) prin filisofiile si credintele religioase, care ne asigura in permanenta forta, energia, sau mai bine zis “combustibilul” necesar activitatii fizice pe toate planurile.

Prin metodele invatate la aceste cursuri am reusit sa unesc aceste doua planuri fara a diminua nici unul dintre ele. Silva Ultramind mi-a oferit veriga de legatura intre planul obiectiv (pragmatic) si planul subiectiv (spiritual), planuri care, zic eu, trebuie considerate in egala masura. Mai mult, acest sistem, faciliteaza si chiar accelereaza transpunerea pe plan stiintific a aspectelor filisofice sau de simt comun care pana acuma au fost considerate doar ca un “balsam” pentru sufletele noastre, ceva pe care nu ne putem baza in mod concret.

Avand in vedere transformarile care se manifesta in aceasta perioada la nivelul constiintei colective, consider ca acest sistem de instruire este extrem de benefic pentru orice persoana, indiferent de apartenenta religioasa, calificare profesionala sau nivel de pregatire.

Am constatat pe parcursul unui an de zile, ca aceste metode sunt usor de integrat de oricine si mai mult, acestea actioneaza in directia dorita de practicant si sunt vizibile concret, in plan obiectiv.

Prin aceste cuvinte cred ca am reusit sa raspund la intrebarea “De ce Silva Ultramind?’

Recomand cu caldura aceste cursuri tuturor celor care doresc o dezvoltare personala reala si o lume in care traim cu mult mai buna.

Multumesc celor care au creat si promovat acest sistem de dezvoltare personala si nu in ultimul rand, multumesc domnului instructor Vasile Hategan fara de care nu as fi reusit sa aprofundez aceste tehnici si concepte.

Din ce in ce mai bine.

Dorin, Cluj-Napoca