Este extraordinar sa obtii ceea ce vrei

Va scriu cu mare drag in seara acesta pentru ca sunt inca sub impresia unei conversatii pe care am avut-o cu o prietena. Trece de ceva vreme printr-o perioada mai dificila si de 2-3 zile am incercat sa o energizez putin, sa mai vada viata si altfel.

In seara aceasta, stand de vorba, mi-a mentionat ca nu stie ce se intampla cu ea, dar de 2-3 zile simte in ea o energie aparte, se simte plina de viata. Nu va pot spune ce fericita m-a facut pe mine cu mesajul acesta. Imi confirma practic ca primise toate gandurile mele. Nu intelegea de ce zambesc… i-am spus ca trebuie sa vina la curs si o sa inteleaga.

Nu stiu cui trebuie sa multumesc pentru acea inspiratie pe care am avut-o atunci cand am ales sa vin la curs, insa multumesc din suflet acelui “cineva” care m-a indrumat. Am gasit in final raspunsurile pe care le cautam de multa vreme. De atunci sunt o alta persoana. Si viata mea s-a schimbat in bine. De la lucruri asa zis marunte, care ne fac ziua mai frumoasa, pana la lucruri importante, care ii afecteaza si pe cei din jurul nostru. Este extrordinar sa obtii ceea ce vrei. Eu am cautat acest lucru o viata si l-am aflat intr-un weekend, la un curs la care plecasem cu indoiala in suflet, recunosc

A fost minunat sa pun in practica ce am invatat acolo si daca-mi permiteti, va mai dau aici un exemplu din viata de zi cu zi. Aveam la serviciu o colega care facea viata destul de amara tuturor celor din preajma. De un an si ceva de cand lucram in departamentul respectiv, toti colegii sufereau de pe urma comportamentului ei. Era ca un ghimpe in coasta. La o luna dupa ce am fost la curs, s-a “intamplat” miracolul: a fost mutata intr-un alt departament. Toata lumea s-a bucurat, inclusiv ea. Deci, in final, toata lumea a fost fericita.

Sau un alt exemplu, dupa ce am comunicat subiectiv cu o persoana, la doua zile mi-a trimis un mesaj pe facebook. Sa nu va mai spun de faptul ca in jurul meu toata lumea a avut o viroza urata si au stat pe acasa cateva zile, in concedii medicale, iar eu nu am avut nimic (pentru ca sistemul meu imunitar acum ma asculta).

Din punctul meu de vedere, toate acestea sunt dovezi clare ca lucrurile functioneaza. Si functioneaza chiar foarte bine! Daca cineva vrea sa numeasca toate acestea “simple coincidente”, e ok. Dar sunt exact “coincidentele” pe care eu mi le doresc si asta este tot ce conteaza!

Acum abia astept sa vin si la celelalte cursuri! Pana atunci, va urez succes, toate cele bune si va doresc sa faceti din ce in ce mai bine!

Eu asa fac! 

L.C., Bucuresti