Încrederea în reușită aduce succesul

Imi amintesc cu mare entuziasm de un weekend absolut fantastic petrecut la Bucuresti in februarie, 2011. Weekend in care am participat la cursul SilvaUltramind ESP, si care mi-a schimbat viata la 180 de grade.

Cu aceasta ocazie vin sa va impartasesc si eu experientele mele.

1. Chiar in ziua in care am revenit acasa, prietenii mei au hotarit sa mergem la patinat, am fost de acord, si mirare.. eu care fusesem citeva saptamini mai inainte la patinat, abia de puteam face citiva pasi pe patine, acum patinam ca o adevarata profesionista, o experienta superba de 45 de minute, imi parea ca zbor pe patine, la sfirsit cind s-a dat semnalul de iesire, din incapatinare am mai vrut sa fac o pirueta si din neascultare am cazut foarte grav, si piciorul sting nu-l simteam deloc, prietenii indata au vrut sa ma duca la spital pentru ca credeau ca mi-am fracturat piciorul… eu am zis nu, “duceti-ma acasa”; pentru ca tocmai absolvisem cursul Silva si stiam exact ce trebuie sa fac, ajunsa acasa am intrat in nivel si am vazut o umflatura la genunchi, apoi am vizualizat un fluturas care s-a asezat pe genunchiul meu, l-a acoperit cu aripile si a inceput sa extraga toata durerea, murdaria si cind am revenit in Beta, durerea din picior disparuse, umflatura disparuse, iar vinataia s-a redus in jumate… am zis “Uauu, ma simt fantastic…”, iar a doua zi am mers la facultate simtindu-ma perfect sanatoasa. Prietenii au ramas socati pentru ca ei planificau sa ma viziteze la spital… Asta e doar una din multiplele mele experiente.

2. Tatal meu de cind eu ma tin minte consuma alcool, nu e una din cele mai placute amintiri, si a trebuit mai intii sa depasesc si sa-l iert pentru multele din familie, am vizualizat prin tehnica celor 3 scene ca nu mai serveste si miracol la o saptamina nu mai servea, devenise alt om, certurile au disparut si problemele cu care s-a confruntat familia mea timp de 20 de ani, au disparut ca prin minune, iar in familia mea e pace, liniste si armonie… Multumesc.

3. O alta situatie care m-a lasat fara cuvinte, seara inainte de culcare vizualizam cum ar fi trebuit sa fie prietenul ideal pentru mine, vizualizam in cele mai mici detalii chipul lui, fata, ochii, nasul, caracterul, munca cu care se ocupa, felul cum vorbeste, automobilul pe care-l conduce, vizualizam cum eu il accept in viata mea si ne vedeam impreuna si plini de fericire… si exact la 5 zile in plina ploaie se opreste in fata mea masina pe care o vizualizam din care iese un baiat la chip exact cum l-am vazut seara inainte de culcare citeva zile mai devreme, are aceleasi trasaturi a fetii, acelasi caracter, aceasi munca… am zis in sinea mea “Multumesc Universului”. Acum am o relatie frumoasa de dragoste, care curind va duce si la intemeierea unei familii frumoase.

4. De curind tatal unui prieten, a fost internat in reanimare, cu al treilea infarct al inimii, toti din familia lui deja se pregateau ca el o sa moara pentru ca era foarte grav, am auzit situatia, am intrat in nivel, si in fata mea a aparut imaginea inimii lui, era plina de singe, urita, obosita si abia de batea, am luat cu dragoste un prosop, am sters toata murdaria si singele rau de pe inima, am udat inima ca apa miraculoasa (care energizeaza si reinvie celulele moarte), am vazut cum inima a inceput sa bata un pic mai ritmat, apoi am luat alt prosop, care l-am inmuiat in aceeasi apa vie (asa ii zic eu) si in care am pus cuvinte e dragoste de la toti membrii familiei lui, i-am zis ca trebuie sa traiasca, pentru ca toti il iubesc foarte mult, ca are un nepotel de citeva saptamini pe care trebuie sa-l vada si cu care trebuie sa mearga la plimbare, ca inca trebuie sa danseze la nunta fiului cel mai mic, ca sotia lui il iubeste enorm de mult si ii inveleam inimioara in acest prosop plin de cuvinte de dragoste si energia apei miraculoase …. timp de vreo saptamina ori de cite ori intram in nivel, mergeam mai intii la domnul G. in ospetie, vedeam cum inima lui se simte mai bine, arata mult mai bine, lucra mai ritmat si eu de fiecare data schimbam acest prosop plin de dragoste si energie…. la o saptamina medicii de la spital au zis ca e un miracol, familia lui e foarte fericita, iar prietenul meu ori de cite ori vorbeste cu tatal sau, el imi transmite salutari, nimeni nu prea a inteles de ce mie… dar eu in sinea mea am inteles ca e un fel de “Multumesc, pentru ca l-am ajutat sa traiasca”. Eu ma simt fericita ca am adus atita bucurie in aceasta familie minunata.

Astea sunt doar unele din cele mai relevante situatii, dar am atitea experiente de povestit, zi de zi se intimpla lucruri miraculoase in jurul meu, nivelul Alfa m-a ajutat sa scriu teza de licenta, sa sustin examenele de stat cu note maxime, sa obtin un loc la bursa pentru masterat si sa imbunatatesc atitea in viata mea si a altor oameni din jurul meu…

Eu sunt masterand la Psihologie si multe din tehnici si practice spirituale cunosc, dar cursul Silva este cea mai fantastica descoperire. Multumesc pentru ca m-ati indrumat pe tarimul Alfa si multumesc lui Jose Silva pentru invataturile lui.

Din ce in ce mai bine,

T.T., Chisinau