Lectia nr. 4

Lectia nr. 4 – Cum sa obtii sanatatea perfecta

In capitolul anterior am explorat cum sa iti utilizezi mintea pentru a-ti reprograma atitudinile si obiceiurile.

Dar poate mintea sa mearga mai departe? Chiar poate mintea sa influenteze corpul fizic?

Stiinta incepe sa arate ca e posibil. Va vom arata cum sa:

* va folositi mintea pentru a influenta corpul intr-un mod sanatos,

* va ajutati accelerarea procesului de vindecare al corpului,

* incetiniti procesul de imbatrânire. Distanta dintre minte si corp pare aproape inexistenta. Jose Silva a crezut ca aproape 90% din bolile fizice sunt induse si pot fi vindecate cu ajutorul mintii.

Dovada stiintifica pentru vindecarea corpului cu ajutorul mintii  a fost stabilita iar acceptarea publicului este in crestere. Puterea vindecatoare a mintii asupra corpului a fost demonstrata in mod practic, reflectand puterea efectului  numit placebo.

Cele 5 reguli pentru vindecarea trupului cu ajutorul mintii

1. Nevoia de relaxare si liniste.

2. Invatarea concentrarii asupra respiratiei, ceea ce iti permite sa-ti dezvolti autocontrolul mintii.

3. Invatarea vizualizarii sau a imaginatiei, deoarece imaginile sunt limbajul preferat al mintii.

4. Incorporarea unui tel, o dorinta pentru un obiectiv ce trebuie atins si o asteptare ca asa se va intampla.

5. Evocarea de emotii pozitive puternice in timpul procesului de vindecare.

Sistemul de vindecare creat de Jose Silva a incorporat aceste cinci elemente. Acum va prezentam procedura pentru vindecare, creata de Jose Silva.

1. Mergi la nivelul de relaxare alfa al mintii.

2. Imagineaza-ti corpul pe ecranul mental (am prezentat ecranul mental in lectia anterioara).

3. Vizualizeaza conditia actuala a corpului, incluzand boala sau durerea ce te deranjeaza. Nu esti nevoit sa memorezi sau sa stii cum arata de fapt fiecare componenta a corpului tau. Imagini simple sunt suficiente mintii tale. Un plaman poate fi imaginat ca un balon. Un rinichi poate fi asociat cu o boaba mare de fasole. Creeaza o poza reprezentativa a bolii. Simte emotiile asociate cu aceasta problema.

4. Acum vizualizeaza cum dispare boala. Creeaza cu imaginatia ta un sistem pentru a elimina boala. De exemplu: * pietrele la rinichi pot fi sfaramate intr-un praf inofensiv care este eliminat * tumorile pot fi vizualizate ca adunari de pete, in timp ce sistemul tau imunitar si celulele albe sunt mici soldati care ataca tumoarea. La fiecare atac aceasta se micsoreaza. * un muschi care va doare poate fi acoperit intr-o lumina vindecatoare, care alunga durerea si readuce muschiul la starea de sanatate. Imaginea exacta pe care o utilizezi este irelevanta. Nu trebuie sa fie corect din punct de vedere stiintific. Trebuie doar sa fii simbolic. Mintea ta subconstienta va primi mesajul.

5. Lasa ultima imagine sa fie una de sanatate perfecta. Simte bucuria si energia de a avea o sanatate perfecta. Imagineaza-ti ca este adevarata si ca deja are loc. Poti include si afirmatii de genul: Am un corp si minte perfect sanatoase sau organul meu functioneaza perfect si este intr-o stare de sanatate excelenta.

6. Ai incredere in abilitatea de vindecare a corpului tau. Acum poti iesi din nivelul Alfa. Ai incredere ca efectul de vindecare are loc. Tine minte ca acest exercitiu de vindecarea mentala nu trebuie folosit ca un inlocuitor pentru vizitele la doctor. Intotdeauna consulta un doctor mai intai pentru conditii de sanatate serioase. Exercitiul de vindecare mentala este un fel de medicament complementar este folosit alaturi de medicina moderna si nu ca un inlocuitor. Indiferent de ce tip de vindecare folosesti medicina conventionala, chirurgie, sau alte tratamente alternative sistemul Silva Ultramind ESP poate sa creasca viteza de vindecare intr-un mod fantastic. Daca nu ai probleme cu sanatatea si esti perfect sanatos in momentul de fata, poti in continuare sa te relaxezi si sa te vizualizezi cum iti mentii sanatatea. La cursurile Sistemului Silva Ultramind ESP mergem mai departe de vindecarea proprie. Majoritatea cursantilor reusesc sa obtina detalii corecte despre conditia sanatatii unui subiect. Aceste detalii sunt adesea atat de precise incat ele nu ar fi putut fi ghicite. Acest lucru demonstreaza oamenilor puterea psihica a mintii lor. Acest fenomen este numit adesea ESP sau clarviziune.

In urmatoarea lectie va vom  arata cum sa va dezvoltati aceste capacitati senzoriale