Lectia nr. 7

Lectia nr. 7 – Puterea intuitiei

În această lecţie vom aborda una dintre cele mai importante idei ale lui Jose Silva, ideea că noi toţi suntem aici pentru a atinge un ţel mai înalt – scopul nostru în viaţă.
Am ajuns acum la unul dintre principiile centrale pe baza căruia Jose Silva a construit acest sistem – importanţa utilizării intuiţiei tale pentru a te ajuta să iei decizii corecte în viaţă şi să-ţi îndeplineşti scopul.

Jose Silva a spus că motivul pentru care am primit abilităţile psihice este acela de a obţine informaţii de la o inteligenţă superioară, pentru a afla ce trebuie să facem şi cum să o facem. Însă el nu a fost primul care a sugerat acest lucru. Scriitorul Napoleon Hill, care a efectuat peste 20 de ani de cercetări asupra celor mai bogaţi şi de succes oameni din lume, a explicat că oamenii de succes sunt capabili să intre în contact cu o putere superioară pentru a le alimenta ideile şi inspiraţia. Aceasta a fost cheia spre succes.

Percepţia senzorială este o modalitate pentru noi de a ne conecta cu nivelele spirituale care să ne ajute să obţinem idei, să luăm decizii mai bune, şi să ne găsim scopul în viaţă.

Descoperirile lui Napoleon Hill au fost confirmate. Hill, care a trăit cu 50 de ani înaintea lui Jose Silva, nu a putut determina cum să antreneze oamenii să obţină această abilitate. Jose Silva a schimbat acest lucru când a creat sistemele de antrenament al minţii şi a făcut din observaţiile lui Napoleon Hill o realitate.

Astăzi oricine poate să intre în contact cu această sursă de cunoştinţe şi înţelepciune pentru a obţine informaţii intuitiv, idei creative şi inspiraţie.

Dacă Napoleon Hill şi Jose Silva au dreptate, atunci acesta ar putea fi cel mai puternic şi cel mai util dar pe care îl ai.

Albert Einstein a rezumat această idee perfect când a declarat că „singurul lucru de valoare este intuiţia”.

 

Scopul tău în viaţă
Teoria lui Silva este că: eşti îndreptăţit să ai toate succesele, bucuriile şi împlinirile la care visezi, dar toţi suntem trimişi aici cu o misiune pe care trebuie să o îndeplinim şi avem toate resursele necesare pentru acest lucru.

Atunci de ce atât de mulţi oameni nu obţin lucruri în viaţă pe care ei le merită în mod normal.

Răspunsul este unul simplu.
Mulţi oameni încearcă să realizeze ceea ce cred ei că trebuie să facă, nu pentru ceea ce au fost trimişi să facă.

Poţi obţine orice vrei, dacă acel lucru face parte din planul pentru tine.
Toată lumea este aici cu un scop. Află care este scopul şi multe uşi ţi se vor deschide.

Jose Silva a crezut că suntem pe acest pământ pentru a ne implica în folosul umanităţii.A crezut că atunci când lucrezi pentru acest scop, viaţa ta va fi mai uşoară şi vei reuşi să îţi îndeplineşti visele mult mai uşor, aşa cum se face referire şi la curs : “dacă acest lucru este necesar şi benefic pentru umanitate “

Scopul în viaţă nu ar trebui confundat cu lipsa libertăţii de a alege.

Toţi suntem liberi – putem alege să ne ducem viaţa pe orice cărare alegem.

Putem să alegem să ignorăm acest scop.

De-a lungul vieţii există trepte pe care trebuie să le urcăm.
Acestea pot fi întâlnirea unei persoane, poate sufletul pereche; începerea unei afaceri; creşterea copiilor sau chiar scrierea unei cărţi.

Uneori facem lucruri care ne distrag de la acest scop – fără să ne dăm seama ratăm oportunităţi minunate.
Putem să ne lovim de un zid în viaţă – o slujbă neplăcută, o relaţie problematică, sau o condiţie financiară slabă.

Dar când vei găsi misiunea vieţii tale, indiferent de cât de gravă e situaţia actuală, te vei afla pe cărarea spre măreţie.

Sistemul Silva UltraMind ESP te învaţă să te conectezi la intuiţia ta pentru a înţelege care este scopul tău în viaţă.

Atunci vei învăţa cum să îţi foloseşti mintea pentru a crea ocaziile care să ducă spre acest ţel sau scop.

Jose Silva a dezvoltat tehnica video-mentală pentru a putea intra în contact cu inteligenţa ta superioară şi să obţii ghidarea de care ai nevoie.

Tehnica se face seara, înainte de a merge la culcare, punând mintea ta la lucru în timp ce tu eşti la nivelul delta, atunci când dormi.
Răspunsurile vor veni pe parcursul următoarelor zile – ori ca inspiraţie, ori sub forma unei conversaţii, ori sub forma a ceva ce vezi, sau o întâlnire cu cineva.

Jose Silva a simţit că aceasta a fost cea mai puternică şi utilă tehnică pe care a creat-o. Poţi învăţa această tehnică la cursurile sistemului Silva UltraMind.

Principii de respectat când foloseşti sistemul Silva UltraMind  ESP
Când aplici acest sistem pentru a programa o soluţie la o problemă sau pentru a manifesta o realitate a ceea ce îţi doreşti, trebuie să ai în vedere următoarele principii.

1. Umple rezervorul de convingere.
Mai ţii minte conceptul de Dorinţă , Credinţă şi Aşteptare .
Trebuie să crezi că orice ai programa, acel lucru se află în domeniul posibilului.
Trebuie să te aştepţi să aibă loc. Acest lucru poate fi greu dacă eşti nou în acest sistem. Ar fi bine să începi cu ţeluri mai mici şi mai uşor de crezut.
De fiecare dată când unul din aceste mici ţeluri se îndeplineşte vei simţi cum sistemul de încredere în tine va creşte.
Acest lucru îţi va permite să ai mai multă încredere în puterile tale şi vei putea să realizezi vise şi mai îndrăzneţe.

2. Dezvoltă un sentiment de prosperitate 
Este foarte important să dezvolţi un simţ al prosperităţii de-a lungul întregului proces de manifestare creativă.
Acest lucru înseamnă să înţelegi că universul este bogat şi că aproape orice doreşti sau ai nevoie este acolo pentru tine.
Un motiv comun pentru a nu reuşi este temerea programată– ai fost antrenat în tinereţe să crezi că sunt bariere în calea ta.
Cât timp vei continua să crezi că ai un dezavantaj cultural, sau că banii sunt rădăcina tuturor relelor– îţi vei deturna propriul proces de creativitate.

Fii sincer cu tine şi încearcă să observi dacă crezi suficient în posibilitatea prosperităţii. Încearcă să înţelegi că tu eşti mai prosper ca miliarde de oameni din lume.

Cultivă sentimentul de a fi prosper şi abilitatea de a lua orice din univers.

Acest lucru te va ajuta să fii mai prosper şi să duci o viaţă mai bună.

3. Unele lucruri sunt menite să meargă “greşit”
Uneori ne programăm pentru un anumit ţel şi dintr-un anumit motiv se pare că nu ne putem apropia de el.
Jose Silva a sugerat că atunci când acest lucru se întâmplă, s-ar putea să fie din cauza faptului că acel ţel nu este pentru noi – ar putea fi ceva care ne-ar putea depărta de scopul nostru în viaţă.

Uneori ceea ce pare a fi o situaţie negativă, poate fi de fapt norocul sub formă ascunsă.

Când îţi creezi ţeluri ţine minte principiile:
* Mai întâi întreabă-te de ce vrei într-adevăr ceea ce vrei. Întreabă-te până când reduci dorinţa la forma de necesitate elementară.
* Programează-te mental pentru acest lucru
* Fii deschis la răspunsuri şi ghidări sub diferite forme.

Ca un ultim cuvânt – Începe chiar acum!

Sperăm că v-au plăcut aceste lecţii şi că această prezentare sumară a ceea ce poate face Sistemul Silva UltraMInd ESP pentru viaţa ta te vor motiva să participi la un curs organizat în zona ta.

Şi acum, un ultim sfat, când ai hotărât ceea ce doreşti să faci, fă-o imediat.

Fă un pas, chiar şi unul mic, spre ţelul tău.

Începe chiar zi.

Citeşte lecţia despre stabilirea ţelurilor, şi scrie-ţi obiectivele pe hârtie. Conştientizează ce trebuie să faci pentru a putea să-ţi îndeplineşti visele, şi începe imediat.

După ce faci acel pas mic spre ţelul tău, vei porni mecanismele care vor face ca visele tale să devină realitate.

Fie ca restul vieţii să fie cea mai frumoasă parte a ei!