Lectia nr. 9

Lectia nr. 9 – Cum iti deschizi mintea spre idei noi si inspitatie. Este ESP real?

Există cu adevărat abilităţile psihice? Cu siguranţă că DA.

Ce este ESP?
Fiecare are abilităţi psihice – da, chiar şi tu.
Sunt parte a design-ului tău, o piesa moştenită a ceea ce eşti.
Mulţi oameni nu ştiu însă că o au, sau dacă ştiu atunci nu ştiu cum cum să o folosească. Când te gândeşti la cineva iar apoi acesta te sună, acest fapt este ESP. Când o iei pe alt drum când mergi la serviciu, şi descoperi mai târziu că ai evitat un accident teribil ori un blocaj al traficului, este de asemenea ESP. Îl poţi numi clarviziune, abilităţi psihice sau ESP. Primeşti de fapt informaţii de la simţurile tale interne.

Ceea ce poate nu ştii este că există o legătura directă între legea atracţiei şi ESP.

Oamenii care au un simţ pozitiv dezvoltat al ESP se pare că au întotdeuna abilitatea de a atrage lucrurile în mod natural.
Aceştia sunt oamenii care sunt mereu la locul potrivit, la momentul potrivit.
 
La celalat capăt, sunt oameni care au un ESP negativ. Abilitatea lor de a atrage este de asemenea puternică, însă se pare că atrag doar ghinion şi haos. Aceşti oameni sunt adesea predestinaţi accidentelor. Sunt aceia care experimentează dezastru după dezastru. Au neşansa de a fi persoana nepotrivită la locul şi timpul nepotrivit.

Cum îţi poţi dezvolta abilităţile psihice şi să le faci mai puternice? Iar dacă eşti o persoana cu esp negativ, cum îl poţi transforma intr-unul cu forţă pozitivă?

Pune toate lucrurile în ordine.
Oamenii produc unde energetice; de fapt, aceste unde cerebrale sunt de fapt măsurabile.

Asta înseamnă că până la un punct, fiecare persoană de pe Pământ este cu tine în cameră acum. Ori cel puţin undele lor energetice sunt. Asta înseamnă miliarde de modele energetice.

Dar pentru majoritatea dintre noi, abilitatea noastră psihică este încă imatură.
Nu am folosit-o destul pentru a o înţelege şi a o interpreta.

 Însă prin a ne limpezi mintea îţi poţi îmbunătăţii abilitatea de a simţi precis.

Ce se întâmplă când îţi limpezeşti mintea şi te bazezi pe simţurile tale psihice?
 
Uite cum se poate schimba viaţa ta …
* vei avea noroc în afaceri şi carieră.
* părinţii cu o intuiţie puternică comunică mai bine cu copiii lor şi îi simt mai bine.
* pacienţii cu intuiţie puternică îşi menţim mai bine sănătatea şi îşi găsesc îndrumările către doctori şi terapii bune, mult mai uşor.
* scriitorii, inventatorii, muzicienii cu intuiţie puternică sunt capabili să creeze opere geniale.
Aceste lucruri sunt posbile când ajungi la conştiinţa superioară.

Schimbă-ţi starea conştiinţei.
Toata lumea ştie ce este conştiinţa. Chiar şi cele mai sceptice persoane înţeleg sensul cuvântului. Dar pentru a spune că conştiinţa este doar „starea de a fi conştient” nu explică cuvântul.
Conştiinţa ta este aceea parte a ta care se identifică cu eu. Pentru că „tu” nu este punctul în care se opreşte conştiinţa ta.
Dinpotrivă, conştiinţa activă nu este nimic mai mult decât starea de conştientizare.
Iar pentru a-ţi dezvolta conştiinţa în ESP, trebuie să conştientizezi că există multe nivele ale acesteia.

Conştiinţa spirituală vine odată cu schimbarea stării de conştientizare, prin realizarea faptului că tu exişti şi pe alte planuri. În timp ce te-ai nascut în acest corp sau planul fizic, „tu” existi de asemenea şi pe planul mental şi cel spiritual.
Fiecare dintre aceste planuri reprezintă un nivel diferit de conştientizare.
Intuiţia şi ESP sunt legătura ta cu planul spiritual.
La asta ne referim când spunem că „am fost inspiraţi”. Inspiraţi de cine, mai exact? Intuiţie ori creaţie? Răspunsul este: de ambele, pentru că sunt acelaşi lucru.

Inspiraţia şi intuiţia: care este diferenţa?
Inspiraţia vine din aceiaşi sursă. În general când vorbim despre inspiraţie ne referim la idei care ne ajută să creăm ceva nou – o afacere, un cântec, un eseu, o lucrare de artă, şi lista poate continua. Este ca şi cum, Inteligenţa superioară, ne caută pentru a aplica noile aptitudini şi să aducă mai multă fericire şi frumuseţe în lume.
Intuiţia pe de altă parte, este folosită pentru a descrie simţirea unui lucru care există deja – emoţia unui copil, pericolul din calea noastră, o „bănuială” care îţi indică să iei o anumită decizie în afaceri ori să eviţi pe cineva.
Pe măsură ce începi să te indrepti către planul spiritual, vei şti ce să faci şi unde să mergi şi să descoperi că energiile tale creative sunt în plină putere.
Aminteste-ţi că intuiţia şi creaţia sunt acelaşi lucru – nu poţi accesa pe una fără a o accesa pe cealaltă, în planul spiritual.

Pentru a-ti dezvolta percepţiile senzoriale efective (ESP) poţi urma unul din cursurile Silva Ultramind ESP din zona ta şi vei dobândi cunoştiinţele necesare în doar 2 zile.