Merită încercat!

La sfarsitul lunii mai 2011 faceam cursul Silvaultramind ESP. Minunat.

Impresia a fost puternica si imi dovedise ca era sfarsitul cautarilor mele, gasisem in sfarsit cheia, solutia , explicatia (cum vreti sa ii spuneti) la faptul ca uneori dorintele se implinesc si alteori nu, chiar daca dorim cu aceeasi ardoare. Acum eu spun ca am gasit telefonul rosu (scuzati culoarea) cu Divinitatea.

De ce nu am scris mai devreme? Dupa euforia cursului am inceput sa practic, timid, dar cu mare incredere in reusita. Reusitele au fost timide, dar cu mare potential pe termen lung. Boom-ul a venit insa la sfarsitul anului cand cunoasteti notiunea sa iti vina bani din Cer? Asta am trait eu si a fost extraordinar. Nu cred ca pot descrie in cuvinte surpriza, uimirea, bucuria, recunostinta traite in acele clipe. Silva te pregateste pentru aceste evenimente, dar senzatia traita la primul eveniment altfel, din viata ta e de surpriza oricum ai lua-o.

Noi nu am castigat la nici un concurs din viata noastra (in afara de cele scolare) desi am participat la multe, dar acum am castigat la 3 in 2 luni (castiguri banesti). Ma gandesc serios sa incerc si la Loto. Nu pentru ca ne-am dorit in mod express, la primul nici nu am stiut ca ne-am incadrat in baremuri ci pentru ca am lasat energiile sa curga in Univers, pentru ca am renuntat la incrancenarea, inversunarea grijei zilei de maine, pentru ca acum stiam ca Universul m-a trimis aici sa fiu sanatoasa si fericita (pentru asta am veniti toti) si ca starea mea naturala e cea de fericire, relaxare, detasare si daca eu il las, Universul stie sa isi faca treaba trimitandu-mi ceea ce am nevoie (ce imi doresc) si pentru ce sunt pregatit sa primesc.

La cursul ESP inveti multe, foarte multe pentru a te ajuta in viata de zi cu zi. Domnul Hategan este un instructor extraordinar si doar privindu-l poti intelege cate poate face Silva pentru tine. Remarca sotului meu a fost “Mi-as dori sa ajung si eu asa de relaxat si detasat cu privire la viata!”.

Dar din punctul meu de vedere cursul care m-a marcat cel mai tare a fost cel de Relatii si Comunicare. Este extraordinar, intens, transformator. Asa a fost pentru mine cel putin. Eu il recomand tuturor cu caldura. Multe lucruri evidente, abia atunci am inceput sa le vad, un exemplu, daca e permis viata e o insiruire de momente ACUM si AICI, nu de IERI sau de MAINE. Relatii si Comunicare nu se refera doar la relatiile cu cei din jur, ci cel mai important la relatia Ta cu tine insuti si la relatia ta cu viata.

Dupa cursul ESP ma intrebam de ce la mine nu functioneaza Silva asa cum mi-as dori, asa cum vedeam ca functioneaza la altii (sot, alti cursanti), dupa cursul de Relatii am aflat, aveam o relatie defectuoasa cu mine insami si de aici trebuia sa incep. Universul mi-ar fi oferit dar eu nu eram acasa, nu eram pregatita sa primesc. Si apoi AM PRIMIT si inca primesc.

Acum traiesc cu certitudinea ca cineva acolo sus ma iubeste si vegheaza asupra mea, ca am un sprijin (Univers, Dumnezeu, Inteligenta Superioara, Creator, Divinitate orice denumire acceptata de religia si constiinta noastra) , am devenit mai increzatoare, privesc altfel viata, mai relaxata, mai detasata. Stiu ca se poate… chiar si imposibilul. Pentru ca atunci cand incepem sa vedem, notiunea de posibil si imposibil se schimba putin. In mai abia am avut bani sa platim cursul pentru amandoi, in decembrie costul cursului era doar o mica parte din costul jucariilor fiului meu de la Mos Craciun (ca sa dau un exemplu), atat de tare s-au schimbat lucrurile. Si nu numai financiar.

In decembrie am facut cursul de Healing, care pe langa importanta si frumusetea lui, m-a mai invatat un lucru, de fapt doua. Unul, prin D-na Ana Campean, instructorul, ca la orice varsta poate fi un nou inceput (eu consideram ca la 33 de ani mi-am trait viata si nu mai pot astepta nimic bun de la ea, si ca nu voi mai avea timp pentru nimic, ca vremea mea a trecut). Si doi ca lumea poate fi mai buna, daca e locuita de oameni mai buni, mai calzi, mai deschisi. A fost o atmosfera extraordinara si tonica pentru mine si le multumesc celor prezenti la acel curs ca m-au ajutata sa ma simt atat de bine.Prin Silva putem face si asta, un loc mai bun pentru a trai si e bine sa incepem cu sufletul nostru. Tehnicile de vindecare sunt minunate si la obiect, iar certitudinea ca poti rezolva probleme de sanatate, usoare sau grave, iti da o relaxare extraordinara, iti da o imagine altfel.

Le multumesc pe aceasta cale celor doi instructori pe care eu am avut bucuria si onoarea sa ii cunosc, d-l Hategan si d-na Campean. Merita incercat! O viata avem si meritam sa o traim frumos, sanatosi si fericiti!

O zi mai buna va doresc tuturor,

Ramona Radu, Bacau