Mulțumiri pentru Silva UltraMind ESP

Sunt convins ca fiecare dintre noi, la un moment dat al vietii noastre primim un semnal ca ceva nu este in regula cu noi, cu sanatatea noastra sau cu viata noastra. Fara exceptie semnalul il primeste oricine, trebuie doar sa invatam sa rezolvam problema oricat de dificil ar parea la un moment dat.

Asa a inceput si povestea mea in urma cu aproximativ un an de zile, cand, trecand printr-o perioada destul de dificila a vietii mele, m-am decis “intamplator” sa-mi fac niste analize generale. Rezultatul a fost naucitor pentru mine…. sufeream de o afectiune cronica care in statisticile medicale se afla in primele locuri ca si gravitate. Acum stiu ca acesta a fost primul semnal ca trebuie sa schimb ceva in viata mea, dar asta o stiu acum…. atunci cand am aflat, inchipuiti-va ca ma vedeam deja fara nici o sansa, chiar ma vedeam la propria-mi inmormantare.

Din fericire…. spun din fericire pentru ca din pacate pe majoritatea oamenilor o astfel de veste ii poate adanci mai tare intr-o stare de neputiinta si deznadejde… deci, din fericire deznadejdea mea nu a durat decat vreo 2 zile timp in care citeam pe net tot ce se poate citi despre afectiunea mea (mare greseala), nu citeam macar ce ar trebui sa fac ca sa remediez problema ci care sunt urmarile bolii si ce consecinte are ea. Apoi dupa vreo doua zile am realizat totusi ca nimeni nu ma poate ajuta daca eu nu doresc asta, si cum sa doresc asta daca eu ma gandesc la boala si la cat de devastatoare poate fii aceasta, asa ca am oprit fluxul de ganduri rele si am inceput sa-mi doresc sa fiu sanatos. Si ghiciti ce s-a intamplat? Personal ma asteptam ca minunea sa vina de la medicul meu, cu toate ca statistic vorbind sansele de vindecare in cazul acestei afectiuni este extrem de mic, dar nicidecum, raspunsul a venit din cu totul alta parte.

Intr-o zi vine la mine un prieten imi da un film si-mi zice “e incredibil cate poti schimba in viata ta cu o dorinta sincera”. Acest film se numeste “Secretul”. Vazand filmul s-a produs in mine o schimbare imensa intr-o singura secunda… stiam ca-mi voi putea schimba viata…. dar nu stiam cum, aici e problema, filmul nu te invata cum sa procedezi. Apoi probabil tot “intamplator” l-am descoperit pe Jose Silva si cartile lui, iar apoi v-am gasit pe voi si gasindu-va pe voi si participand la cursuri am primit raspunsurile la toate intrebarile pe care le aveam in legatura cu ce trebuie sa faci practic pentru a schimba in bine viata mea. Sunt absolut convins ca ceea ce m-a adus pe mine in salile de curs Silva Ultramind a fost doar dorinta mea imensa de a fii sanatos si de a ma bucura de viata mult si bine de acum incolo. Ceea ce s-a intamplat in viata mea in ultimele luni mi-a intarit pentru totdeauna convingerea ca, sta numai si numai in puterea noastra sa ne facem viata asa cum dorim. Inchei prin a face o comparatie pe care eu o vad ca fiind cea mai apropiata de realitate acum in acest moment. Terminand cursul Silva Ultramind Healing din acest weekend am avut sentimentul extraordinar ca din omul care se vedea pe patul de moarte fara nici o sansa la viata am devenit peste noapte un vindecator care nu greseste nicio data si care rezolva orice problema a oricui. E minunat acest sentiment care vine o data cu primele rezultate datorate tehnicilor invatate la acest minunat curs.Multumesc Ana Campean pentru minunatul curs,multumesc si colegilor mei de curs pentru schimbul de experienta si de idei si nu in ultimul rand multumesc inca o data intregii echipe Silva Ultramind pentru tot ce faceti ca oameni normali ca mine sa invete sa aduca multumire in propriile vieti.

P.S.: Ultimele analize in cazul meu au iesit foarte bine, peste asteptari pentru medic, nu si pentru mine 🙂

Din ce in ce mai bine!

Vasi Paraschiv, Bucuresti