Răspuns la o întrebare firească

Intrebarea de pe buzele absolventiilor metodei Silva este urmatoarea: ce aduce in plus Sistemul Silva Ultramind ESP, ce imbunatatiri, tehnici si exercitii, daca este mai performant sau e complet?

Comparatia este inevitabia si explicabila, ceea ce trebuie insa inteles este urmatorul fapt: noul sistem este unul actualizat si raspunde prompt nevoilor unei societati post-moderne in care notiunea de timp liber e la mare cautare. Ce a insemnat pentru mine cursul Sistemul Silva Ultramind ESP? E simplu, asimilarea mult mai rapida a informatiilor si a tehnicilor, secondate de exemple si relatari concrete, personale, foarte motivante. Ritmul dinamic al cursului nu te lasa sa adormi (decat poate constructiv), iar materialul “didactic” il constituie o lectura interesanta si utila tuturor.

Pana aici, numai de bine!

Instructorul si-a atins scopul, restul depinde de fiecare in parte sa exerseze, din nou sa exerseze si sa creada; sincer. Eu am gasit destul de simplu de utilizat video-mentalul si tehnica celor 3 scene, si nu am fost deloc surprinsa sa descoper ca functioneaza. Silva Ultramind este deschis tuturor mintilor si chiar nu are nici o relevanta daca ai absolvit modulul de baza sau daca nu ai auzit vreodata de Jose Silva.

Eu acord un plus final noului sistem actualizat, pentru dinamism si focusare pe obtinerea imediata de rezultate, pozitive desigur.

Anne Marie, Bucuresti