Realizarea incredibilă a unui proiect

Am absolvit cursul in luna martie a acestui an la Bucuresti. Am vrut sa vin sa repet cursul in Bucuresti, weekend-ul trecut, sa va povestesc personal o chestie foarte tare, dar din pacate nu am reusit sa ajung.

Am vazut in timp ca totul e sa o iei usor, am observat ca proiectele care se realizeaza cel mai repede sunt cele proiectate ca in joaca.

Sa va dau un exemplu din multe altele de cum a functionat la mine: am facut un proiect – sa-mi schimb masina, exact asta am cerut “sa-mi schimb masina” ideea fiind aceea de a o vinde pe aia pe care o aveam, sa mai pun niste bani si sa-mi iau alta – asa imi imaginam constient ca ar urma sa se intample. M-am vizualizat intr-o masina rosie, ascultand melodia “Love is in the air”, turand motorul si m-am vazut ducandu-ma de acasa la servici. La marca masinii am avut ceva probleme, o vedeam BMW, dar cand o cautam pe net pe site-urile de masini BMW-urile erau si prea scumpe si nu am gasit nici unul nuanta de rosu pe care o visam, rosul de la BMW este mai spre portocaliu, eu o vedem rosu cireasa-visina.

Si sa vedeti cum s-au intamplat lucrurile… pe scurt, am gasit broscuta, pe care o am acum si care era de culoare gri metalizat, de vanzare in Constanta la targul de masini, Polo-ul alb pe care il aveam dat la vanzare pe net l-am dus si pe el la targ… in fine, tipul care vindea broscuta era dispus la UN SCHIMB!!!! Asa ca am dat Polo-ul pe Broscuta gri… la doua saptamani dupa ce mi-am luat broscuta gri am avut un accident (m-a lovit unul intr-o intersectie, el avea STOP, venea din dreapta mea, nu mi-a acordat prioritate de trecere si m-a lovit din dreapta si m-a impins intr-un pom, asa ca i-am botit fata broscutei, dar eu nu am patit absolut nimic, a fost o coliziune usoara) si dupa accident, pe banii de pe asigurare am reparat-o si am si vopsit-o… exact rosul pe care mi-l doream, este rosu de la Ford…

Si acum ascult “Love is in the air” in masina rosie pe care o doream, la marca nu am fost prea sigura, nu am fost convinsa ca o sa gasesc BMW-ul (trebuie sa si crezi ca proiectul se va realiza), iar broscuta era un vis mai vechi de-al meu, tanjeam cand le vedeam in Vama Veche cu reclamele la Redbull… si stiti ce este interesant, am aflat ulterior, ca masina mea chiar fusese una din masinile care au plimbat cutiile alea mari de redbull prin statiuni acum cativa ani.

A.M., Mangalia