Reușite în fiecare zi

Doresc sa va impartasesc pe aceasta cale cateva impresii : Am participat la cursul SISTEMUL SILVA ULTRAMIND ESP din luna martie 2008 la Bucuresti. Dupa curs am exersat in fiecare zi, uneori de 3-4 ori pe zi, alte ori numai o data, dupa cum aveam timp.

Inca din primele zile au aparut rezultatele. Chiar a doua zi am avut de rezolvat o problema, trebuia sa scot un certificat de le Registrul comertului. Am platit o taxa pentru eliberarea acelui act in ziua respectiva, am depus inscrisurile necesare si apoi functionara de la ghiseu mi-a spus sa revin peste o ora ca sa ridic actul. Am iesit din institutie, am intrat in masina si am facut tehnica celor trei scene pentru a lua certificatul mai repede, deoarece ma grabeam la o alta intalnie. Dupa 10 minute am mers inapoi la ghiseu si actul era gata, l-am ridicat si am plecat mai departe. Totul a durat maxim 15 minute , de cand am depus cererea si pana am luat certificatul. Locul de parcare il comand cam cu 10 minute inainte sa ajung si ma asteapta. Intr-o zi am uitat sa-l comand, mi-am amintit cand am ajuns foarte aproape de servici, am declansat starea alfa si cand am ajuns in parcare, o persoana s-a indreptat spre masina, s-a urcat, a pornit masina si mi-a eliberat locul de parcare.

Alte succese: cand merg cu masina proiectez un drum liber, fara radare si intarzieri si il am de fiecare data.

Referitor la tehnica video mentala, cu cele doua filme mentale, am primit mai multe raspunsuri, toate ma indruma in aceeasi directie, desi nu am fost foarte sigura ca acela era raspunsul, am repetat tehnica, si raspunsul a fost de fiecare data in aceeasi directie. Coincidentele au fost mai mari sau mai mici, unele chiar surprinzatoare. Astept cu incredere realizarea proiectului si cu emotie in ceea ce priveste modul cum se va realiza.

A trecut o luna de la curs si ma bucur de fiecare rezultat, sunt relaxata, vesela, stresul este minim, sistemul functioneaza.

Anonim