Reușite și împliniri

In fiecare saptamana, cu programul Silva, am o noua implinire. Si sunt din ce in ce mai increzatoare si consider ca este o investitie inestimabila!

1. Mama mea AVEA niste nodului tiroidieni pe partea dreapta a gatului Dupa cateva seri in care dupa absolvirea cursului de ESP, am scanat interiorul gatului mamei, vizualizand problema, am luat un furtun de aspirator virtual si timp de cateva minute, cateva zile am facut “curatenie”. Dupa vreo 2 saptamani cand am intalnit-o, mi-a spus ca nu stie ce s-a intamplat, dar nu mai simte nodulii. Am zambit si … ma bucur ca acum nu ii mai are.

2. Catelusul meu pudel face o pasiune din a ma alerga dupa el cand ii dau drumul sa alerge pe un teren din apropierea casei. Sunt doua intamplari dragute.

Prima, cand iarna fiind mi-a scapat din lesa si a trecut o vale de vreo 3 m latime (avea apa inghetata) fugind dupa o catelusa. Si i-am pierdut urma. Eram disperata, eu nu puteam trece peste acea gheata, imi era frica sa nu se rupa si am inceput sa dau telefoane acasa sa vina cineva sa incercam sa il readucem acasa. Dar intre timp mi-am amintit de Silva si am intrat in alfa si am vizualizat in scena 1 problema, scena 2 cum am alergat dupa el si l-am strigat, impunandu- i sa vina la mine, iar scena 3 aproape nu am finalizat-o ca deja am vazut catelusul trecand valea si venind la mine, lasandu-si potentiala “iubita”.

Tot cu catelusul am mai avut cam aceeasi experienta, doar ca acum deja se dezghetase acea apa (si din nou lasandu-l liber, a trecut printr-o zona in care eu ma cam udam bine daca mergeam dupa el). Degeaba il strig, cand ii dau libertatea sa alerge, parca nu ma mai aude. Din nou disparut fiind, iar eu in imposibilitatea sa alerg dupa el, am intrat in alfa am vizualizat direct scena 3 si cand am deschis ochii l-am vazut fugind spre mine.

3. Sunt o persoana destul de ocupata, care de multe ori, pana la ora pranzului si in special cand nu sunt la servici, sunt sunata de aproximativ 30 de telefoane. Intr-una din zile, avand de rezolvat o problema perosnala, am programat seara, sa nu fiu deranjata de nici un telefon toata ziua. Si asa s-a intamplat. Telefonul de servici nu a sunat deloc in acea zi.

Sunt foarte bucuroasa ca am posibilitatea sa realizez atatea lucruri minunate si-i multumesc prietenei mele Oara pentru ca mi-a aratat portile acestui Univers si implicit instructorului Vasile Hategan pentru daruirea si implicarea sa!

Gabi, Sibiu